У вівторок увечері, 25 грудня, стало відомо про загострення ситуації у Ізраїлі.

Удар по Сирії
Удар по Сирії

Про це стало відомо із заяви Армії оборони країни у Twitter.

У повідомленні йдеться, що системи протиповітряної оборони (ППО) Ізраїлю були активовані увечері 25 грудня у зв'язку із запущеною з території Сирії ракетою.

війна в Сирії
війна в Сирії

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначається, що системи ППО спрацювали через зенітну ракету.

"Система протиповітряної оборони була задіяна проти запущеної з Сирії зенітної ракети", - повідомили в Армії оборони.

Інформації про руйнування та загибель людей від обстрілів наразі немає, однак ситуація залишається тривожною та напруженою.

Нагадаємо, Президент США Дональд Трамп підписав указ про виведення військ з території Сирії.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело у міністерстві оборони США.

"Виконавчий указ щодо Сирії підписаний", - заявили у міноборони.

У повідомленні також підкреслюють, що документ підписав глава Пентагону Джеймс Меттіс.

Джеймс Меттіс
Джеймс Меттіс

У наказі прописано, як і коли будуть виведені війська США з Сирії, однак наразі чиновники відмовилися повідомити подробиці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Саудівська Аравія готова взяти на себе відновлення зруйнованої багаторічною війною Сирії, про що повідомив президент США Дональд Трамп на своїй сторінці в Twitter.

Удар по Сирії
Удар по Сирії

Як він написав: "Хіба не приємно, коли надзвичайно багаті країни допомагають відновленню своїх сусідів, замість Великої країни, США, яка розташована за 5 тис. миль".

Заяву опубліковано на тлі нещодавнього рішення Трампа про виведення американського військового контингенту з Сирії, відповідний наказ про що раніше був підписаний міністром оборони США Меттісом.

Також Знай.ua писав про те, що американська армія отримала наказ почати підготовку до виведення половини бойового складу з території Афганістану.