У Нідерландах священники ведуть службу вже понад 1400 годин, щоб відвернути депортацію вірменської родини Тамразян.

Духовні лідери ведуть без зупину службу із 26 жовтня. Про це повідомляє CNN.

"Служба працює цілодобово з 26 жовтня - понад 1400 годин. Згідно із законодавством, поліцейським не дозволяється входити до церкви під час богослужіння. Таким чином церковні лідери намагаються перешкодити депортації родини з країни", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що тих пір сотні пасторів і волонтерів взяли участь у служінні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Родина Тамразян у Нідерландах прожили майже дев'ять років. Вони подавали клопотання про надання політичного притулку, але їм відомвлено.

Повідомляється, що міністр міграції досі відмовляється продовжити їм можливість залишитися. Церква заявила, що розчарована бездіяльністю міністра і пообіцяла продовжити богослужіння.

Нагадаємо, Аксель Віке з церкви в Бетілі та громадського центру в Гаазі розповів, що служба стала чимось на кшталт "паломництва" для людей у​ Нідерландах.

"Незадовго до Різдва, коли ми возвеличуємо милосердя і людяність, ми відчуваємо себе ще сильнішими, аби нести відповідальність за сім’ю Тамразян,"- сказав голова протестантської церкви в Гаазі, отець Тео Хеттема.

Крім того, за його словами, церква надала міністрові "великий файл з новою інформацією", щоб переконати його у справі цієї сім’ї.

А найстарша дочка сім’ї Тамразян 21-річна Хайарпі написала у Twitter, що її підбадьорює повна відвідуваність церкви.

Як повідомляв портал Знай.ua, мексиканські мігранти штурмують кордон США.

Також Знай.ua писав, італійці затримали українську яхту, вщент забиту мігрантами