Ставлення принца Гаррі до своєї вагітної дружини Меган Маркл неабияк непокоїть британську королеву Єлизавету. Вона зовсім не в захваті від того, що онук так "труситься" над коханою.

Її Величність розсердилася, коли взнала, який дорогий подарунок герцогиня отримала від нього на Різдво.

Виявилося, що принц Гаррі звернувся до королівського ювеліра і замовив особливу каблучку для Меган. Три коштовних камені, у 2,5 та 1,5 карата, за його задумом, символізують їх із Маркл та дитину, яка народиться навесні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ювелір намагався відмовити принца, наголошуючи, що подібні кільця дарують на якісь річниці, а не на честь майбутнього поповнення в родині. Обговорення подарунка для Меган дійшло до вух принца Чарльза, а потім і Єлизавети ІІ. Та дала Гаррі прочухана.

принц Гаррі та Меган Маркл
принц Гаррі та Меган Маркл

"Королева нагадала своєму онукові, що він мусить дотримуватися традицій і припинити потурати всім бажанням, потребам і забаганкам своєї дружини", - кажуть наближені до монаршої родини.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Однак, принц Гаррі слухати бабусю не став, і Меган під ялинкою таки знайшла дорогу прикрасу. Коли принц вирішив покликати кохану заміж, то сам вигадав дизайн обручки. Для неї було взято два діаманти з колекції покійної принцеси Діани, а ще один приїхав із Ботсвани, адже саме в цій країні Гаррі з Меган були в першій своїй спільній подорожі.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Тривалий час ходили чутки, що королева Єлизавета, м'яко кажучи, не стрибала з радості, коли взнала, що онук одружується з акторкою, старшою за нього, ще й розлученою. Принаймні на весіллі Її Величність щастя не випромінювала.

Дивіться: Єлизавета пригадала свою коронацію

Нагадаємо, герцогиня Меган Маркл відвідувала будинок для літніх людей. Як повідомляв "Знай.ua", королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що у Сандрінгемі. Також "Знай.ua" писав, однією з найобговорюваніших подій 2018 року стало весілля Меган Маркл і принца Гаррі, весь світ спостерігав за розкішною церемонією у Віндзорському замку.