Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон можливо збирається стати мамою в четвертий раз. Розмови про вагітність з'явилися в королівському оточенні.

В 2018 році Кейт і принц Вільям втретє стали батьками, а принц Гаррі і Меган Маркл зіграли весілля і чекають свого первістка. При цьому можливо й Міддлтон перебуває в цікавому положенні.

Про це повідомляє The Sun.

Прихильники королівської пари переконані, що Кейт збирається народити Вільяму четверту дитину і таким чином повторити долю чинної королеви Англії Єлизавети II. Можливо саме так герцогиня Кембриджська хоче цілком завоювати прихильність королеви.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Британські букмекерські контори вже щосили приймають ставки на четверту вагітність Кейт. Крім того, найближчим часом очікують повідомлення про вагітність від прес-служби Кенсінгтонського палацу.

Однак є й противники цієї думки. Справа в тому, що третя вагітність Кейт Міддлтон далася непросто. У неї були проблеми зі здоров'ям. Це може стати вагомою причиною до того, що вона не вирішиться четвертий раз виносити дитину.

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл просто терпіти один одного не можуть, про що часто згадують ЗМІ. Причина, як виявилося, цілком звичайна - у жінок зовсім різні погляди на життя.

Герцогиня Кембриджська та Сассекская так і не змогли знайти спільну мову, хоча й відвідують безліч заходів разом. Вся проблема в тому, що вони занадто різні.

Нагадаємо, після гучної сварки Кейт Міддлтон і Меган Маркл приїхали на вечерю до королеви. Подейкують, що герцогині терпіти один одного не можуть.

Як повідомляв Знай. ua, Королева сказала, хто винен: скандал в Букінгемському палаці набирає обертів. В Англії триває конфлікт королеви Єлизавети і сім'ї її невістки.

Знай. ua писав, що українського "Щедрика" заспівали у королівському замку Єлизавети II. Композицію Миколи Леонтовича заспівав чоловічий хор.