Сестра герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон на останньому фото, яке з'явилося в мережі здивувала своєю неймовірною фігурою через два місяці після пологів. Вона завжди вела спортивний спосіб життя і довела на власному прикладі, що фізична активність під час вагітності призводить до неймовірних результатів.

Відомий фотограф Марк Харрісон в своєму Instagram опублікував симпатичне фото сестри герцогині Кембриджської Піппи Міддлтон.

На знімку молода мама Піппа сидить на дивані біля різдвяної ялинки і невимушено сміється. Фото як відображення новорічного настрою і деякі коментатори зазначили, що його можна використовувати в якості різдвяної листівки. На дівчині надітий білосніжний м'який светр, сірі шкарпетки і штани кольору оливок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім настрою на фото користувачі мережі відзначили, що Міддлтон перебуває в прекрасній фізичній формі. І це при тому, що вона народила всього два місяці тому.

Так як Піппа Міддлтон протягом всієї вагітності вела онлайн консультації на сайті Waitrose & Partners, де вона є фітнес-колумністом, про те, як правильно поводитися під час виношування дитини, щоб не втратити стрункість. І фото є прямим доказом того, що її поради працюють.

Нагадаємо, принц Вільям не по-дитячому підколов Кейт, фанати регочуть. Треба було бачити вираз обличчя Герцогині.

Як повідомляв Знай. ua, сестра Кейт Міддлтон створила власну різдвяну листівку. Піппа Міддлтон знялася в рекламі через два місяці після пологів.

Знай. ua писав, що батьки продають житло Кейт Міддлтон. Спробуйте тримати себе в руках - такого ви ще не бачили.