В Туреччині з 1 січня 2019 року буде введено податок для безпеки туристів, його розмір складе 1,5 євро. Податок будуть стягувати прямо в аеропорту після прильоту.

Про це передає TurizmHaberleri.

За їх інформацією, спочатку передбачалося, що розмір податку становитиме 3 євро на людину. Але асоціація туристичних агентств Туреччини TURSAB звернулася до міністра культури і туризму Туреччини Мехмету Нурі Эрсою і запропонувала зменшити суму, так як безліч туристів вже заплатили на відпочинок у Туреччині в 2019 році. Переговори увінчалися успіхом і збір знизили до 1,5 євро з людини.

Нагадаємо, У Києві виявили 50 кілограмів нелегального золота: вистачить на всіх жінок України

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

днями в Києві податківці в ході перевірки виявили численні порушення, пов'язані з нерозмитненими ювелірними виробами із золота.

Про це повідомили в Державній фіскальній службі.

У повідомленні говориться, що співробітники виявили та вилучили нерозмитнені ювелірні вироби із золота на 53 кілограми.

"В рамках проведення операції "Мережа" і розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 КК України на території Києва та області було встановлено ряд спеціалізованих магазинів, які здійснюють продаж ювелірних виробів, ввезені в Україну поза митним контролем", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українцям пояснили, до кого зайде податкова наступного року

В 2019 році податкова проведе понад 6 тисяч перевірок приватних компаний.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що найбільша кількість запланованих перевірок очікується в компаніях, які розташовуються у Київській, Харківській та Одеській областях.

Крім того, наголошується, що найчастіше будуть перевіряти компанії, які займаються транспортом, оптової і роздрібної торгівлею.

Також Знай.uа" писав про те, що Нові зарплати, пенсії і дармова комуналка: Рева наобіцяв українцям "соціальний рай" у новому році, дивіться цифри

Міністр соціальної політики Андрій Рева анонсував українцям підвищення мінімальних зарплат з 1 січня 2019 року і пояснив головні зміни, які уряд планує здійснити в соціальній сфері.