Водій Пошти Росії з Калінінграда, схоже, сильно засумував і вирішив разважитися.

Про це повідомляється в Mash.

Дерзкий шофер Пошти Росії і його спидрейсерский уазик з були заряджені на дріфт і хороший вечір. Правда, вантажі, які були в машині, після такої поїздки навряд чи вціліли.

Так що, чайний сервіз на НГ на Камчатці замовники нехай не чекають.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в ніч з 20 на 21 грудня патрульні поліцейські спробували зупинити Daewoo на вулиці Оноре де Бальзака, проте водій проігнорував вимогу правоохоронців і почав їхати. За попередніми даними, це сталося 03:00. Правоохоронці додають, що Daewoo замість того, щоб зупинитися, спробував сховатися. Патрульні почали переслідувати автомобіль. При цьому водій ігнорував вимоги поліцейських і продовжував рух почалося переслідування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Чернігові в результаті наїзду двох маршруток загинув пенсіонер. Як повідомляється, копам вдалося з'ясувати, що водій мікроавтобуса "Мерседес" збив 79-річного чоловіка. Слідом за ним рухалася ще одна маршрутка і, не встигнувши загальмувати, переїхала потерпілого. Поліція встановила, що обидва водії перебували у тверезому стані. Водіям загрожує штраф до 8500 гривень або обмеження свободи строком до трьох років.

"Знай.uа" писав, що на трасах Київської області двічі потрапили в ДТП маршрутні автобуси – слизькі дороги, травми, і вірна смерть чекали пасажирів, які наважувалися їхати куди-то в таку погоду. За попередніми даними, в результаті аварій отримали травми різної тяжкості близько 15 пасажирів – всі в лікарні. Перша з аварій сталася в Обухівському районі на 39-му кілометрі траси Київ-Знам'янка, в 06:30 ранку. Друге ДТП сталася на трасі Київ-Одеса в 7:25. В обох катастрофах постраждали 15 пасажирів. Усі вони госпіталізовані. Загиблих, на щастя, немає. Подію розслідують поліцейські.