У Росії розбився приватний вертоліт, який належав російському бізнесмену. Інцедент стався у неділю, 30 грудня, в місті Улан-Уде, що розташоване в Бурятії.

Відео катастрофи виклали в мережу очевидці.

Після падіння вертоліт загорівся. Загинули четверо людей, які були на борту, зокрема пілот та троє пасажирів.

Відомо, що розбився літак марки "Agusta A119". Його власником є російський бізнесмен, місцевий директор ТРЦ Peoples Park Сергій Рогов. Подія сталася близько 10: 00 за місцевим часом. Сам власник разом з його двома друзями загинув на місці. У них була запланована рибалка в Єравнінському районі.

Судно спершу не змогло здійснити посадку через несприятливі погодні умови. За словами місцевих ЗМІ, вертоліт повертався в Улан-Уде після цього. Пасажири летіли в Сосновоозерск на риболовлю. Вертоліт впав в нежитловий масив, тому ніхто, окрім тих, хто перебував на борту, не постраждав.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На відео з місця події видно, що вертоліт згорів майже повністю. На місці події працювали пожежники, для ліквідації відкритого горіння залучалися чотири одиниці техніки і десять пожежних.

Нагадаємо, що у Демократичній Республіці Конго сталося авіакатастрофа – впав вантажний літак Ан-26 авіакомпанії Gomair, яким керували росіяни. Внаслідок краху літака загинули всі шість осіб, які перебували на борту: п’ять членів екіпажу та один пасажир. Однак, за не підтвердженими даними, в літаку на момент аварії перебувало 23 людини.

Також "Знай.ua" писав, на Житомирщині розбився винищувач Су-27. Пілот літака загинув. Винищувач впав під час заходу на посадку в поблизу смт Озерне. Майор Олексій Фоменко родом із Сумської області. Він служив в армії з 1992 року. А також Фоменко був начальником повітряно-вогневої і тактичної підготовки бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" ПС ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на житловий будинок впав легкомоторний літак, в результаті чого загинули люди. Інцидент спричинив евакуацію восьми будинків.