Берега острова Ітуруп, Курильські острови, вкриті тисячами оселедців, про що повідомляють росСМИ, посилаючись на опубліковане на YouTube відео з наслідками.

На кадрах чітко видно, що все узбережжя вкрите килимом з живої риби, при цьому жителі довколишніх населених пунктів ходять і збирають її прямо в пакети. Як коментує відео його автор: "Дорогі друзі! Подарунок нам на Новий рік — оселедець івасі по всьому узбережжю Ітурупа викинуло сьогодні вночі. Ось це справжня рибалка!"

Як стало відомо, риба виявилася на суші внаслідок сильного шторму. Неподалік від термального джерела «Ванночки» оселедець викидало на берег кожною хвилею. Люди набивали нею великі мішки, відвозили на автомобілях і знову поверталися за новою «партією». До цього на Курилах подібне явище відбувалося у 80-х роках, як заявляють очевидці.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Одесі не так давно на одному з пляжів місцеві жителі помітили, що рівень води раптово сильно впав. Про це очевидці одразу ж написали в соціальних мережах. Деякі з місцевих припускають, що причиною цікавого явища був зовсім не відлив, а вітрової згін - рідкісне явище для узбережжя Одеси. Протилежне явище – вітрове наганяння, завдяки якому можна побачити дельфінів, що граються в Дунаї.

Як повідомляв портал "Знай.uа": 71-річний житель Франції Жан-Жак Савен пустився в подорож по Атлантиці в бочці, не оснащеній двигуном. 26 грудня він відплив від берегів іспанського острова Ієрро. Мандрівник переконаний, що допомогу в перетині океану йому нададуть природні течії і вітер. З цієї причини ніякої двигун йому не потрібен. Розташування чоловіка відстежують за допомогою спеціального GPS-трекера. Перші отримані дані дали можливість встановити, що через 4 години після відплиття Жан-Жака віднесло на південь від острова.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Росії поширюються чутки про те, що Путін готується віддати Курили Японії. Громадяни дорікають господарю Кремля в тому, що він, захопивши Крим, в той же час хоче віддати Курили, які стали причиною кількох конфліктів з владою Японії.