Одіозний бойовик Ігор "Стрєлков" Гіркін в Москві вийшов під будівлю МЗС на одиночний пікет. Він стоїть з плакатом "Здача Південних Курил – держзрада".

Про це повідомила благодійна організація "Повернись живою" у Facebook.

На сторінці організації йдеться, що тепер так званий Стрєлков пішов в опозицію до російської влади і досі вірить в "русский мир", а також мріє про відродження СРСР епохи сталінізму.

"Під керівництвом цієї людини жорстоко катували і вбивали українців в підвалі будівлі СБУ Словянска. В'язням виривали зуби, знімали скальпи, розпорювали животи тільки за те, що вони не давали знімати синьо-жовтий прапор з державних будівель, відстоювали право жити у власній країні, на рідній землі, говорити рідною мовою, розвиватися, змінюватися на краще, а не бути окраїною імперіалістичного монстра", - повідомляється на сторінці благодійної організації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На відео бойовик і вбивця виростовує одиночний пікет як єдину форму протесту, яка дозволена в сучасній Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальний ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін "Стрєлков" звернувся до російського президента Володимира Путіна з несподіваним вимогою. Про це він написав на власній сторінці в соцмережі. Зокрема, опальний ватажок закликав Путіна почати офіційну війну з Україною і звільнити міфічну "Новоросію".

Як повідомляв портал "Знай.uа", голова "Служби безпеки" псевдореспубліки ДНР Олександр Ходаковський вважає, що бойовики захопили Слов'янськ 2014, тому що розраховували на підтримку армії Росії. Очолював наступ бойовиків на Слов'янськ терорист і відставний офіцер збройних сил Росії Ігор Гіркін. За словами Олександра Ходаковського, він окупував Слов'янськ в абсолютній впевненості, що після цього РФ почне повномасштабний наступ на Україну.

"Знай.uа" писав, що Парламентська асамблея НАТО у проекті резолюції Оновлення відповіді на російські гібридні тактики закликала Росію взяти на себе відповідальність за знищення малайзійського Боїнга-777.