Популярний сервіс BlaBlaCar, як виявилося, не дає жодних гарантій безпеки пасажирів. Доказом цього стали резонансні випадки вбивства, зґвалтування та пограбування людей, які скористались послугою сервісу.

Так, нещодавно в Росії зникла молода жінка, директор московських ресторанів Burger King Ірина Ахматова, яка взяла попутників через відомий інтернет-сервіс BlaBlaCar.

Стало відомо, що тіло Ірини Ахматової знайдено під Серпуховом. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

"Зловмисник сам вказав на місце, після чого його повезли на перевірку показань на місцевості, де він вказав місце розташування трупа", — уточнило джерело.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Про зникнення Ахматової стало відомо вранці 26 грудня. Вона зникла під час поїздки на своїй машині з Москви в Тулу. Жінка везла чоловіка, якого знайшла через сервіс пошуку попутників BlaBlaCar. Було порушено кримінальну справу про вбивство.

Підозрюваний у скоєнні злочину був затриманий 30 грудня, на допиті він визнав свою провину.

Нагадаємо, компанія BlaBlaCar дізналася про те, що клієнтка їхнього сервісу Ірина Ахматова пропала, вже вранці 26 грудня через ЗМІ. У компанії перевірили дані і підтвердили, що вона дійсно 23 грудня здійснювала поїздку по маршруту Москва – Тула.

Після зникнення жінки російські ЗМІ писали, що чоловіку Ахматової дзвонили невідомі. Вони вимагали зустріч і викуп в розмірі 100000 рублів в обмін на жінку. За словами шахраїв, вона знаходиться у них під дією наркотичних речовин. Чоловік Ірини Ахматової передав номер того, хто дзвонили, співробітникам поліції. Останні перевірили номер і підтвердили, що він належить шахраям. Тіло жінки на той момент так і не було знайдено.

Як повідомляв портал Знай.ua, п’яний поліцейський на “євробляхах” на смерть збив дівчину.

Також Знай.ua писав, в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка із жахливими пораненнями.