В Чорногорії запустили програму, яка передбачає надання громадянства іноземцям, якщо вони інвестують в країну.

Передає Reuters

Програма надання громадянства іноземцям-інвесторам передбачає, що протягом наступних 3 років чорногорські паспорта зможуть отримати приблизно дві тисячі потенційних інвесторів.

Щоб отримати громадянство цієї країни, іноземець зобов'язаний інвестувати 100 тисяч євро в проекти найменш розвинених районів країни або 250 тисяч євро – в розвинені приморські області. Або – 450 тисяч євро на проекти в столиці Чорногорії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Влада думає, що дана практика помітно сприятиме економіці країни. Анонс такого важливого кроку був зроблений ще кілька років тому.

Нагадаємо, Небачена щедрість: в Японії влади вирішили роздати 8 мільйонів будинків. Їх може отримати практично будь-який охочий, але є кілька нюансів

Влада Японії запустили програму скорочення покинутих будинків. Деякі будинки виставлені на продаж за символічні гроші, інші будуть віддані безкоштовно.

За останні 5 років в країні з'явилося приблизно 8 мільйонів порожніх будинків (akiya), і їх кількість лише збільшується. Більшою мірою це сталося через старіючого населення, природних катаклізмів і забобони.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Відома компанія пропонує кредити за особливу валюту: деталі

Мельбурнская компанія Helio, яка працює на підставі австралійської кредитної ліцензії (ACL), вирішила видавати кредити під криптовалюту.

Helio, що працює під наглядом Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC), згодна прийняти у вигляді застави чотири види криптовалют.

Також Знай.ua" писав про те, що Усику запропонували громадянство Росії: відповідь чемпіона вразив українців

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі боксер Олександр Усик сказав, що від кількох країн отримував пропозиції змінити громадянство, але не хоче змінювати український паспорт.

Про це повідомляє iSport.