Російський артист Кріс Кельмі помер у вівторок, 1 січня. Брат Кріса Євген Суслін заявив, що дружина співака не виходить на зв'язок. Він поскаржився, що не може дізнатися жодної інформації про похорон.

Про це брат артиста розповів у інтерв'ю російським ЗМІ.

"Тіло брата досі в морзі. Розтину не було, вже не знаю, чому так довго, може, через свята. А поки офіційно судмедексперти не встановить причину смерті, довідку про смерть не дадуть", - розповів Суслін.

Кріс Кельмі

"Дружина не відповідає на дзвінки і смс. Хоче ховати інкогніто. Але у неї немає морального права на це. Ми зі старшим братом проти і впевнені, що похорони повинні бути публічними, з Крісом повинні попрощатися друзі і рідні. Мені телефонують друзі, а я навіть нічого не можу сказати про дату похорону. Це огидно", - додавав він.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Євген також зазначив, що не претендує на майно померлого брата. Він знає, що згідно із законом прямими спадкоємцями Кельмі є його дружина Людмила і 30-річний син Крістіан. Однак Євген боїться, що більше 200 пісень Кріса Кельмі потраплять до рук непрофесіоналів. Він сказав, що був готовий взяти на себе витрати з організації похоронів та віддати останню шану Крісу.

Кріс Кельмі (справжнє ім'я Анатолій Калінін) помер 1 січня своєму заміському будинку в Московській області. За даними ЗМІ, причиною смерті стала зупинка серця. Композитору і співакові було 63 роки. В останні роки преса писала про проблеми зі здоров'ям у Кріса Кельмі, в тому числі викликаних зловживанням алкоголем. У 2017 році музикант оголосив , що їде лікуватися в Таїланд.

У грудні 2018 року Кріс Кельмі вже заперечував проблеми зі спиртним і говорив, що планує в січні почати репетиції з новим складом моєї групи, а в травні поїхати на гастролі.

Нагадаємо, нещодавно у віці 63 років помер лідер британської панк-групи Buzzcocks Піт Шеллі.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Лоліта зробила цинічну заяву про кар'єру і смерть Кріса Кельмі, але вважає його другом.

Також портал "Знай.ua" писав, що російський співак пропустив похорон власного батька через концерт: Він жодного разу про нього нічого хорошого не сказав.