Смертоносна пожежа спалахнула в житловому будинку в місті недалеко від Барселони в іспанській автономній області Каталонія. Про це пише The Guardian з посиланням на повідомлення місцевих рятувальних служб. Жертвами пожежі стали троє людей, ще кілька отримали поранення в результаті займання.

"Пожежники в Каталонії повідомили, що в результаті пожежі в суботу одна дитина залишається в критичному стані, а двоє дорослих - у важкому. Ще 13 осіб потребували огляду лікаря", - йдеться в повідомленні.

Горів десятиповерховий житловий будинок у великому іспанському місті Бадалон, розташованому на північ від Барселони на узбережжі Середземного моря.

Пожежні кажуть, що полум'я взяли під контроль. Вони не повідомили, що призвело до пожежі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що квест-кімната стала могилою для компанії підлітків: жахливий пожежа перелякав всю країну.

У польському місті Кошалін п'ять дівчат загинули під час пожежі в кімнаті для квесту.

Про це інформує RFM24.

Зараз вже відомо, що серед них було троє неповнолітніх.

Крім того, наголошується, що дівчата брали участь у квесті, згідно якого необхідно вирішити головоломку і вибратися із закритої кімнати.

однак під час гри та в приміщенні, де знаходилися дівчата почаслось загоряння, на місте трагедії одразу ж виїхали екстрені служби, однак, коли знайшли дівчат було вже пізно. До прибуття спеціалістів весь поверх був охоплений вогнем.

Після встановлення осіб медики розповіли, що трьом жертвам трагедії було всього 15 років.

Ще одного чоловіка з сильними опіками госпіталізували. Це працівник квест-кімнати. Поки невідомо, чому персонал закладу не відреагував вчасно і не відкрив двері кімнати, щоб дівчата могли врятуватися.

Разом з тим варто зазначити, що напередодні Нового року у Харкові жорстоко вбили двох студенток з Туреччини, проте тіла загиблих виявили тільки у четвер, 3 січня.

У повідомленні говориться, що тіла студенток знайшли в замкненій квартирі. Про те, що дівчата вже три дні не виходять на зв'язок, в поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від численних ножових поранень.

Крім того, спливла інформація, що власниця квартири, у якому жили дівчата, теж померла за кілька тижнів до Нового року. А її онук, який повинен був займатися будинком, зник. Судячи з профілю чоловіка в соцмережі, зараз він знаходиться в Москві.

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли валізу з трупом дівчини.

Як повідомляв "Знай.uа", суд вирішив долю боксера Очеретяного, який вбив співробітника УДО.