У Польщі в квест-кімнаті загинули п'ять дівчинок.

Про це повідомляє Сегодня.

В квест-кімнаті, де загинули підлітки, виявлені порушення правил пожежної безпеки. Так, не були продумані маршрути евакуації і закриті двері.

Про це заявив генерал Лешек Суски, державний генеральний командувач Державної пожежної служби.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Не було аварійного виходу, двері евакуації були закриті… Якщо б правила пожежної безпеки були дотримані, то дівчинки, швидше за все, вижили б", – затверджує Суски.

За попередніми даними, причиною пожежі став витік газу з балона.

Трагедія сталася в місті Кошалін на північному заході Польщі. Жертвами стали п'ять 15-річних дівчинок. У момент пожежі учасники перебували в закритому приміщенні, з якого можна було вибратися, тільки вирішуючи головоломки. Пожежники прибули, коли вогнем був охоплений весь перший поверх.

У зв'язку з трагедією прийнято рішення перевірити всі ігрові кімнати на території Польщі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що смертоносна пожежа спалахнула в житловому будинку в місті недалеко від Барселони в іспанській автономній області Каталонія. Жертвами пожежі стали троє людей, ще кілька отримали поранення в результаті займання.

Горів десятиповерховий житловий будинок у великому іспанському місті Бадалон, розташованому на північ від Барселони на узбережжі Середземного моря.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Рівненській області вогонь забрав життя двох людей. Так, під Рівне, в дерев'яному житловому будинку спалахнула пожежа. Як повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС Рівненської області, під час гасіння вогню в приватному будинку рятувальники виявили тіла двох чоловіків.

"Знай.uа" писав, що в центрі Одеси горів суші-бар, пожежники встигли оперативно погасити полум'я. Близько 21:00 на вулиці Преображенська, 26 виникло загоряння приміщення суші-бару на першому поверсі.

Пожежники провели евакуацію людей з верхніх поверхів і потім загасили вогонь. Після цього жителі повернулися в свої будинки. Повітря в квартирах просочився запахом горілого пластику, тому приміщення провітрюються. Керівництво суші-бару стверджує, що пожежа була не в їх приміщенні.