В Різдвяний святвечір сталося часткове сонячне затемнення.

Про це повідомляє "Бизнес.медиа".

Затемнення відбулося в 3:42 за київським часом на 15 градусах Козерога,
особливо ефектно виглядало воно в Китаї.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знімки робилися в Пекіні і в одному з найбільших міст Піднебесної - Харбіні.

Також затемнення спостерігалося в Монголії, Південної та Північної Кореях, на Далекому Сході Росії, в Японії, в північній зоні Тихого океану і на крайньому південному заході Аляски.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що cонячні, як і місячні затемнення відіграють значну роль в астрологічних прогнозах. Дні затемнень дуже часто супроводжуються значними історичними подіями. Новий 2019 рік почнеться з затемнення Сонця, а астрологи розповіли, як не зіткнутися в цей день з неприємностями.

В цей день важливо діяти обдумано і докладно, якщо не хочете потрапити в халепу в фінансових питаннях. Найскладніші завдання в цій сфері краще поставити на паузу. Тим більше, що день затемнення припадає на переддень Різдва і воскресіння.

У неділю, 6 січня, сонячне затемнення буде частковим. Місяць лише трохи закриє Сонце, однак і цей енергетичний сплеск надасть досить значний вплив. І все через особливості затемнення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", слова афонських старців вже давно сприймають як істину, ніби їх устами промовляє до нас сам бог. Їх пророцтв побоюються, адже від них неможливо сховатися. Так, вони розповіли, що чекає Україну і Росію в найближчому майбутньому.

"Знай.uа" писав, що у неділю, 6 січня рано вранці у 03:41 за київським часом відбулося сонячне затемнення. Воно відбулося у знаку Козерога, в тому ж знаку перебували Меркурій, Плутон і Сатурн. Про це повідомляє астролог Олена Уманець.

У людей, яких воно зачіпає чутливі точки гороскопу - 9 -18 років (це ті у кого особисті планети або важливі точки натальной карти Асц, Дсц, Мс знаходяться у знак Козеріг, Рак, Терези та Овен) чекайте кардинальних змін протягом 2019", - наголошує астролог.