Як відомо, Анжеліна Джолі останнім часом не дуже часто радує своїх фанатів знімками і дуже рідко можна побачити її появу на публіці разом з дітьми. Актриса вкрай рідко з'являється на світських заходах.

Не так давно, в день, коли всі знаменитості активно готувалися до церемонії вручення нагород премії "Золотий Глобус - 2019", Анжеліна вирушила на шопінг разом зі своїм сином Ноксом.

Для свого повсякденного образу зірка одягла елегантний і спокусливий наряд, що складався з топа-корсета, спідниці довжини міді і пальто світло-бежевого відтінку. Доповнили привабливий образ човники в тон, чорна сумка, а також сонцезахисні окуляри.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомого американського актора Бредлі Купера нещодавно виповнилося 44 роки і він озвучив основні правила свого життя. Так, актор заявив, що ніколи нікому не може відмовити у позичці, оскільки мучиться після цього і звинувачує в усьому своє виховання. Також Купер порекомендував додати кольору в своє життя, а не ділити все на біле і чорне, а також порадив вирішувати проблеми за іншу людину, якщо є така можливість. Крім того, Бредлі заявив, що чим старше стає, тим впевненіше себе почуває, а також порадив ставиться до всього з гумором.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мати Бреда Пітта в різкій формі відгукнулася про його колишній дружині, оскільки, як вона заявила, Джолі зіпсувала йому життя і зверталася маніпулятивно і жорстко. Також старенька не може цього пробачити Анжеліні і мріє подивитися їй в очі, а також висловити свою думку в обличчя.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно всесвітньо відомий актор, сценарист і режисер Мел Гібсон відсвяткував свій 63-й день народження. Творчий шлях він обрав ще в школі Австралії, куди він переїхав в дитинстві зі своєю сім'єю. Після цього він вступив до театрального інституту в Сіднеї, при цьому перша роль йому дісталася ще в студентські роки. Свою неперевершену акторську майстерність Гібсон відточував у численних картинах, причому деякі з них швидко принесли йому всесвітню славу і почесне місце в Голлівуді.