На 64 році життя помер звукорежисер Грегг Рудлофф, який був одним із творців фільмів "Матриця" та "Шалений Макс".

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що причиною смерті стало самогубство відомого звукорежисера.

Варто відзначити, що Рудлофф тричі отримував премію "Оскар" за роботу у фільмах "Матриця", "Божевільний Макс: Дорога люті", "Слава", а також чотири рази був номінований на премію Американської кіноакадемії за "Ідеальний шторм", "Прапори наших батьків", "Арго" і "Американського снайпера".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що звукорежисер розпочав роботу у Голівуді по стопах батька, який також був звукорежисером та володарем безлічі кінопремій та нагород.

Також серед робіт Грегга можна відзначити "Містер і місіс Сміт", "Повернення Супермена", "Білі не вміють стрибати", а також багаторічна співпраця з Клінтом Іствудом. Спільно вони працювали над кінострічками "Дж. Едгар", "Нескорений", "Гран Торіно" і іншими.

Разом з тим варто відзначити, що раніше у Британії помер знаменитий музикант, учасник відомого нурту The Hollies Ерік Хейдок.

Як стало відомо, Хейдока здолала важка хвороба. Його не стало на 76-му році життя.

"На початку 1960-х Ерік був одним з кращих бас-гітаристів на планеті. Тоні Хікс, я і Хэйдок становили відмінну ритм-сесію, на яку багато хто колеги дивилися з заздрістю. Хоча Ерік покинув групу в 1966-му, але я любив переслуховувати наші записи з його участю. Це були щасливі дні", - зазначив ударник The Hollies Боббі Елліот.

Відомо, що Хейдок помер у себе вдома.

Артист був не тільки одним із засновників The Hollies, але і одним з перших британських музикантів, що грають на шестиструнній бас-гітарі Fender Bass VI.

Крім того варто відзначити, що відомий ряданський кінорежисер, актор та продюсер 83-річний Юрій Кушнерьов помер у Москві.

Причиною смерті став тромб у легенях. Легенда кіно помер у неділю, 6 грудня.

"Юрій Сергійович помер ще 6 січня, прощання з ним пройде в четвер, 10 січня в ритуальному залі Центральної клінічної лікарні в Москві", - розповіла дружина режисера

За словами жінки, Юрій давно хворів, а останні кілька днів свого життя він провів у лікарні, перебуваючи у важкому стані.

Нагадаємо, помер відомий вчений і письменник.

Як повідомляв "Знай.ua", помер зірка "Кримінального чтива".

Також "Знай.ua" писав, що померла фіналістка "Битви екстрасенсів".

Помер молодий український актор Тарас Мельничук