Мертвим у ліжку виявлено сина вірменського класика кіно, сценариста і режисера Амо Бек-Назарова.
Про це повідомляє Диалог.UA.

Вже літнього сина основоположника вірменського кінематографа виявили без ознак життя у власному ліжку. Причина його смерті поки не встановлена.
Кирило Бек-Назаров був одним з двох синів класика кінематографа дореволюційної Вірменії Амо Бек-Назаров,. Син режисера, по всій видимості, помер природною смертю – йому було вже 84 роки.
Батько Кирила — режисер Амо Бек-Назаров — автор першого вірменського художнього фільму "Намус". а також лауреат Сталінської премії. Найбільш відомі його роботи — "Пэпо", "Шор і Шоршор".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переможець в номінації "Кращий драматичний актор" премії "Золотий глобус 2019" Рамі Мальок розповів про те, як боровся за роль Фредді Меркьюрі і про підготовку до зйомок у "Богемну рапсодію". Актор навчався зображати лідера групи Queen ще до того, як був затверджений продюсером культової кінострічки.

Після перемоги "Богемної рапсодії" у "Золотому глобусі 2019" і присвоєння Рамі Малеку звання "найкращого драматичного актора", рівень його популярності став ще вище.

Як повідомляв портал "Знай.uа", украино-польський трилер "Гарет Джонс" увійшов в основну конкурсну програму Берлінського міжнародного кінофестивалю. Трилер про британського журналіста зняла польська режисерка Агнешка Холланд.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У створенні, крім української кінокомпанії Kinorob, взяли участь Польща (Film Produkcja) і Великобританія (Boy Jones Films). Берлінале цього року пройде з 7 по 17 лютого, сам фільм "Гарет Джонс" вийде в прокат навесні 2019 року.

"Знай.uа" писав, що щаслива подія сталася в сім'ї Олексія Серебрякова ще восени. 26 жовтня дочка актора Дарія вперше стала мамою. Вона народила Серебрякову першого онука. Точніше, внучку, що видно за кольором повзунків малятка на фотографії, опублікованій в соціальних мережах і за написами на повітряних кульках "it's a girl!"( з англійської "Це дівчинка!").