Двоє хлопчиків у США, Тайлер Прайс і його двоюрідний брат Юджин врятували помираючого собаку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що під час прогулянки вони раптово почули, як тихо скиглить собака. Увагу хлопчиків відразу ж привернув уламок старого рекламного щита, що лежав поруч. Вони підняли фанерний щит та побачили під ним невеличкий отвір каналізаційного люку.

Крім того всередині важко було щось помітити, адже була суацільна темрява, у якій можна було побачити лише собачі, які жалібно дивитись на хлопчиків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вже пізніше з'ясувалось, що всередині люка перебував голодний пітбуль, який за час проведений у колодязі дуже сильно схуд та не зміг самостійно вибратись назовні.

Хлопці відразу ж спробували витягти собаку, проти нечого не вийшло. Після цього вони зателефонували до батьків, які і допомогли витягти пса та нагодували його.

На виснаженого собаку буо дуже важко дивитись, адже після безлічі днів голодування він сильно схуд, проте був щасливий та радісний після порятунку.

Разом з тим варто відзначити, що працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України визволили двох собак, які потрапили у пастку.

Відповідні фотографії порятунку оприлюднила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Перший випадок стався на Кіровоградщині. Там домашній собака впав з мосту у річку Південний Буг", - йдеться у повідомленні.

Другого песика рятувальникам довелося витягувати з колодязя на Дніпропетровщині. Обидві тварини не постраждали.

Також варто додати, що в Twitter з'явилося кумедне відео, яке практично одразу ж стало популярним. Їм поділився користувач з ніком whatisny. На ролику продемонстровано, як білка насолоджується своїм ласощами. Це не горішки, як ви могли подумати. А самий справжній рулет з яйцем. Білочку, яка обожнює поїсти, засікли на вулицях Нью-Йорка.

Варто відзначити, що ласощі за розміром приблизно таке ж, як половина тварини.

Судячи з того, наскільки вправно білка справлялася з поїданням рулету, вона їсть його далеко не перший раз. І дуже помітно, що людська їжа їй по душі.

Нагадаємо, в зоомагазинах більше не будуть продавати кошенят і цуценят віком до 6 місяців.

Як повідомляв "Знай.ua", пес врятував потопаючого кота і мало не поплатився життям.

Також "Знай.ua" писав, що в Австралії випустили на волю сумчастих борсуків білбі.

На Київщині поліцейські врятували собаку, яка лежала на дорозі й стікала кров’ю