У центрі Парижа стався потужний вибух під час пожежі в одному з магазинів. Постраждали більше 20 людей, повідомляє поліція французької столиці в Twitter в суботу, 12 січня.

Також з'явилася інформація про те, що при вибуху газу у центрі Парижа загинули чотири людини.

"Пожежні Парижа працюють над гасінням вогню в магазині на вулиці Тревиз в дев'ятому окрузі, де розгорілася пожежа, а потім – стався потужний вибух", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вибух стався в приміщенні булочної на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Воно повністю знищено. У найближчих будинках вибито не тільки скла вікон, але і зламані рами.

Рятувальники проводять термінову евакуацію з сусідніх будівель. З цією метою на розташованій поблизу площі Опери здійснили посадку два вертольоти служби цивільної оборони. Створена обширна зона безпеки, більшу частину вулиці перекрито.

За попередніми даними, вибух міг статися через витік газу.

Як повідомляє ВВС, після потужного вибуху багато автомобілів були розбиті, пожежники просять людей триматися подалі від району, щоб дати доступ до служб екстреної допомоги. Відразу після події вибуху вулицю перекрили розбиті машини сміття з вітрин магазинів. Люди стоять навколо, приголомшені силою вибуху.

Нагадаємо, потужний вибух прогримів в житловому будинку Маріуполя: є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа, в українських храмах почалися масові обшуки, працюють тисячі копів: готуються до Різдва.

Знай.uа писав, вибух у Магнітогорську: у мережі з'явилося відео, яке пояснює всі.