У російському аеропорту Шереметьєво літак чеської авіакомпанії з'їхав зі смуги під час посадки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що Boeing зійшов зі смуги під час екстренного гальмування при посадці. Відомо, що він виконував рейс із Праги та мав сьогодні ж повертатись назад до Чехії.

Разом з тим варто відзначити, що британці не задоволені роботою авіаперевізника Ryanair.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бюджетна компанія опинилася наприкінці списку в опитуванні фірми Which, яка спеціалізується на дослідженнях споживчого ринку.

На останній сходинці вподобань британців Ryanair опиняється вже шостий рік поспіль. Опитані Which користувачі авіакомпаній поставили її на останнє, 19 місце серед тих, якими вони користуються.

Очолюють список Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian та KLM.

Такі британські авіакомпанії як Easyjet та British Airways посіли 11 та 15 сходинки у списку опитування.

Слід зазначити, що з осені компанія Ryanair в Україні почала виконувати рейси з Києва та Львова.

З аеропорту "Бориспіль" Ryanair літає у 12 міст: Барселону, Братиславу, Бидгощ, Варшаву, Вроцлав, Гданськ, Краків, Познань, Лондон, Берлін, Вільнюс та Стокгольм.

Також літаки авіакомпанії вже літають з української столиці до Дубліна (Ірландія), Манчестера (Велика Британія), Афін (Греція), Софії (Болгарія) та Пафоса (Кіпр).

Чи задоволені українці цим лоукостером, поки таке опитування не проводилося.

Крім того варто відзначити, що смертельний інцидент стався недалеко від комуни Обербарним близько полудня за місцевим часом.

Стало відомо, що дві людини стали жертвами катастрофи невеликого літака на території німецької землі Бранденбург в суботу.

Інцидент стався недалеко від комуни Обербарним близько полудня за місцевим часом. Попередньо зазначається, що літак зазнав катастрофи в полі. Інші подробиці події поки що не наводяться.

Нагадаємо, у мережі показали нові фото зруйнованого донецького аеропорту.

Як повідомляв "Знай.ua", російські солдати будуть розстрілювати пасажирські літаки.

Також "Знай.ua" писав, що екстремали видовищно пролетіли крізь ущелину.

У Туреччині літак з'їхав зі смуги під час приземлення