У Росії подали до суду на українську телеведучу Анастасію Івлєєву, відому за тревел-шоу "Орел і Решка".

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря суду.

У повідомленні йдеться, що до суду Москви надійшов позов до телеведучої української програми "Орел і Решка. Перезавантаження" та до російського журналіста Юрію Дудя. Позивач вимагає стягнути з кожного по 50 мільйонів рублів.

суд
суд

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Прес-секретар суду Юлія Котоміна розповіла, що в позові вказані тільки прізвище та ініціали позивача – А.А. Бестаєв. Він вимагє спростувати відомості, поширені в інтерв'ю, яке Івлєєва давала журналісту Дудю ще в серпні 2018 року.

Суд зареєстрував заяву у грудні 2018 року.

Представник Івлєєвої у свою чергу повідомив, що позовну заяву вони ще не отримали.

Як відзначають журналісти, позивачем виявився Артур Бестаєв. У соцмережах чоловік висловлював своє обурення у зв’язку з "образою Путіна" і вимагав від Дудя видалити відеозапис інтерв'ю з Івлєєвою.

путін
путін

Щодо самих слів про Путіна, які могли обурити позивача, вони звучать у самому кінці інтерв'ю. Так, Дудь поцікавився в Івлєєвої, що б вона запитала у президента Росії Володимира Путіна, якби у неї була така можливість.

"Ти не за*бався?", – сказала телеведуча.

Нагадаємо, фанати телеведучої українського тревел-шоу "Орел і Решка" вважають, що її кардинальна зміна іміджу пішла їй на користь, пише Politeka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, недовго пробула сумною Анастасія Івлеева, ведуча шоу "Орел і Решка. Перезавантаження" через закриття проекту, і вирішила повністю змінитися.

З ніжної блондинки вона трансформувалася у "вогненну бестію".

Ілєєва ще була в колишньому іміджі 30 грудня по телевізору, де йшов останній випуск "Орел і Решка. Перезавантаження". Шоу завершилося тим, що вона разом з Евсеем Ковальовим вирушили на Сейшельські Острови, де провели останні вихідні, і там же зустріли Новий рік.

Також Знай.ua писав про те, що на сторінці тревел-шоу "Орел і решка" в Instagram телеведучі Настя Івлєєва та Овсій Ковальов оголосили про закриття проекту.