Національна асамблея Венесуели схвалила заяву, згідно з яким Ніколас Мадуро визнається узурпатором, про що повідомляє РБК-Украина, посилаючись на Nacional.

Документ передбачає, що всі дії і рішення виконавчої влади будуть визнані недійсними. Мадуро вступив на посаду президента Венесуели на 2019-2025 роки 10 січня.

Крім цього, повідомляється, що парламент країни, який перебуває під контролем опозиції, планує закликати ряд держав заморозити доступ уряду Мадуро до рахунків у закордонних банках.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

За словами одного з депутатів, парламентарії керувалися 233 статтею конституції країни та вважають, що президентом країни повинен бути глава опозиції Венесуели, спікер парламенту Хуан Гуайдо.

Крім того, Адміністрація Трампа розглядає можливість істотного посилення санкцій проти нафтового сектору Венесуели. Один з варіантів включає повне ембарго США на закупівлю нафти у Венесуели, для якої ринок Сполучених Штатів традиційно є ключовим.

Варто відзначити, що президент США Дональд Трамп розглядає можливість офіційного визнання Гуайдо президентом Венесуели замість Мадуро, легітимність якого американський уряд не визнає.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що військові в Габоні взяли під контроль державну радіомовну станцію і оголосили про створення "Національної ради реставрації". Це відбулося у зв'язку з втратою довіри президента країни Алі Бонго Ондимбе.

Як повідомляв портал "Знай.uа": американський президент Дональд Трамп відомий не тільки гучними, але також і брехливими заявами. Протягом усього 2018 року він не втомлюючись брехав своєму народу як під час передвиборчої кампанії, так і в Білому домі, а також у соціальних мережах.

Також "Знай.uа" писав, що російський Нижній Новгород потрапив у рейтинг кращих міст світу за якості життя. Також фахівці внесли в список за якістю життя Москву, Санкт-Петербург, Новосибірськ, Єкатеринбург. У рейтинг дослідного сервісу Numbeo увійшли п'ять російських з 226 кращих міст світу за якістю життя.