Скандальну Настю Рибку після 9 місяців ув'язнення у в'язниці Таїланду депортували на батьківщину. Вірніше в Москву, хоча вона є громадянкою Білорусі. І вона вирішила влаштувати шоу в своєму стилі прямо в аеропорту.

На виході з аеропорту Шереметьєво в Москві Настю Рибку і Алекса Леслі, а також ще двох фігурантів справи про нелегальне "секс-тренінгу" затримали. Поліція чекала їх депортації і прямо з аеропорту відвезла в ділянку.

Однак Настю Рибку, яка і так провела в ув'язненні в Таїланді 9 місяців і має намір написати книгу про те, наскільки переосмислила своє життя, таке положення справ не влаштувало.

Настя влаштувала прямо в аеропорту шоу, вона сіла на підлогу і відмовилася куди-небудь їхати. Для того, щоб затримати і доставити дівчину в ділянку, оперативникам довелося знайти в аеропорту інвалідну коляску і посадити в неї Рибку. Зробити це вдалося не без праці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В Шереметьєво фігурантів справи у Таїланді затримали за статтею "Втягнення у незаконне заняття проституцією". В аеропорту уточнили, що депортовані і їх родичі пішли до паспортного контролю в супроводі, після чого їх відвели в окрему кімнату.

"Зайшли люди, не пам'ятаю, 4-5 чоловік, може, шість. Не пред'являючи посвідчень, запитали, чи у всіх є паспорта, назвали імена чотирьох осіб і проводили їх окрему кімнату. Алекс і хлопці, я чула про те, що вони не збираються нікуди їхати, вони просять, щоб їм пояснили, що відбувається, чому їх затримують", повідомила працівниця аеропорту Шереметьєво.

Нагадаємо, скандальна Настя Рибка легко відбулася: суд виніс вердикт. Насті Рибці винесли вирок за секс-тренінг в Таїланді і він виявився дуже м'яким.

Як повідомляв Знай. ua, у Дерипаски нова Рибка: путінського олігарха спіймали на гарячому. Поки колишня у в'язниці, не втрачає часу.

Знай. ua писав, що у Києві на гарячому попалися любителі фільмів для дорослих. В студії за грошову винагороду "працювали" шість моделей.