У п'ятницю, 18 січня, стало відомо про масштабну пожежу в Росії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що в Іркутській області, в місті Ангарськ, на заводі з нафтопереробки спалахнула пожежа. За попередніми даними, одна людина постраждала.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"У пожежну службу Ангарська повідомили про загорання в першому промисловому масиві нафтопереробного заводу Ангарської нафтохімічної компанії. Запалала піч установки з переробки нафтопродукту", - кажуть рятувальники.

У повідомленні уточнюють, що займання сталося близько 17:45 за місцевим часом. Джерело пожежі поки невідоме, буде проведено службове росзлідування на місці.

Нагадаємо, ліквідація пожежі на заводі "Карпатнафтохім" в Калуші Івано-Франківської області триває дотепер.

пожежа
пожежа

Про це повідомляє ДСНС.

Наразі вже відомо, що до гасіння пожежі залучено понад 20 одиниць спеціальної техніки та близько 110 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС в області.

Крім того рятувальники зазначають, що й досі незрозуміло чому виникла пожежа. Також наголошується, що постраждалих в результаті пожежі немає.

рятувальники
рятувальники

Варто відзначити, що ввечері 12 січня 2019 року у Калуші виникла масштабна пожежа на місцевому заводі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Амстердамі прогримів потужний вибух. В повітря злетіла будівля, в якій були розташовані аптека та установа, яка має дозвіл на публічний продаж конопель, що не є під забороною у Голландії.

Про це повідомляє NOS.

Вибух був такої сили, що на іншій стороні вулиці в будинку вибило вікна. Зовнішня частина будівлі сильно пошкоджена. Очевидці стверджують, що спершу побачили сильний спалах світла, а після цього прогримів потужний вибух.

Також Знай.ua писав про те, що в окупованій російським агресором Донецькій області, в підсобці шахти Котляревського сталося загоряння.