В Індонезії жінка спалила живцем свого чоловіка через те, що він не дав їй пароль від мобільного телефону.

Про це пише Metro.

Жінка облила чоловіка бензином з каністри, після чого підпалила запальничкою.

25-річна Ільхам Кахьяни попросила чоловіка Деді Пурнами назвати пін від телефону. Він відмовився, через що між подружжям виникла сварка. Незабаром вона переросла в бійку, в результаті жінка схопила каністру з бензином і облила чоловіка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вона відразу ж підпалила чоловіка запальничкою, і його охопило полум'я. Дим помітив проходить повз чоловік - він прибіг і допоміг загасити Деді Пурнами.

Постраждалий був доставлений в лікарню, але всі зусилля медиків виявилися марними. Через два дні чоловік помер, а жінка була арештована.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 16 січня, в центрі Києва сталася масштабна пожежа. Вогонь перекинувся на величезні території. Епіцентр пожежі знаходиться за адресою Грушевського, 4а. Спалахнув дах будинку. На щастя, в ньому вже давно ніхто не проживає.

Цей будинок представляв величезну цінність, як приклад ранньої забудови вулиці Грушевського біля вулиці Хрещатик, яка практично не збереглася, має неповторний внутрішній дворик, зазначає депутат.

Як повідомляв портал "Знай.uа", грузинську столицю струсонуло від страшної трагедії. В результаті страшного інциденту постраждали відразу декілька чоловік, у числі яких був і дитина. У будинку на околиці Тбілісі, в Діді Дігомі, в будинку на вулиці Автанділа стався витік газу, яка призвела до потужного вибуху.

Як вдалося з'ясувати пізніше, серед постраждалих опинилася чотирирічна дівчинка. Вона померла від отриманих ран. Крім неї загинули ще три людини.

Ще сім людей отримали поранення. Їх направили в лікарню, в яку пізніше приїхала президент Грузії Саломе Зурабішвілі.
"Знай.uа" писав, що у Нью-Йорку підірвали старий міст Tappan Zee через річку Гудзон. Вибух був спланований і проведений місцевою владою. В місті вже давно вирішили замінила старий міст, який був зведений ще в далекому 1953 році на більш новий і сучасний.