Скандальна дочка прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова показала на своїй сторінці в Instagram, як готується до прийняття ісламу.

Так, Ліза Пєскова виклала знімок книги "100 великих людей ісламу" в свої сторіс. Ще в жовтні шанувальники запідозрили, що при поїздці в Грозний дочка Пєскова знайшла собі чеченця, якого покохала. Тепер дівчина тільки підігріває ці чутки, публікуючи у своїх сторіс в Instagram книгу про 100 найвидатніших людей в ісламі. Соцмережі вже подейкують про те, що наречений, якого вона нібито знайшла в Чечні, довго чекати не звик, а тому одразу має намір взяти Пєскову в дружини, але насамперед вона повинна прийняти іслам і пройти всі відповідні церемонії. Якщо все це виявиться правдою, тато дівчини однозначно посивіє, вважають в мережі.

Підписники вже ставлять дівчині питання про те, ким же є її обранець і варто їм очікувати від Лізи новин про те, що у неї незабаром може з'явитися власна сім'я. Дівчина багатозначно відмовчується, що ще більше збуджує фанатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі набирає популярності і активно обговорюється короткий відеоролик, на якому співробітник одного з ресторанів витирає рот прес-секретаря російського президента Дмитру Пєскову.

Ролик підписано так: "Нічого особливого, просто Пєскову витирають серветкою рот. Ви тільки уявіть, наскільки вони відірвані від реальності". На відео видно, що чиновник в компанії інших людей знаходиться в ресторані, при цьому дівчина, яка знімає на телефон засмутилася, що все пропустила і почала знімати тоді, коли вже все з'їли.

Користувачі мережі не могли обійти ролик стороною і почали активно обговорювати його, нерідко не соромлячись у виразах.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Кремль прокоментував підле захоплення українських моряків співробітниками ФСБ в Керченській протоці.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ані Лорак опублікувала спільний знімок з дружиною Пєскова, чим шокувала підписників в шок.

Також Знай.uа писав, що Путін знову дав привід обсипати себе глузуванням і подколами з боку користувачів мережі.