Кількість жертв вибуху на трубопроводі в Мексиці зросла до 66.

Також через трагедію поранено 76 осіб, говорить влада.

Нагадаємо, У Запоріжжі матір загиблих у пожежі дітей покінчила з собою: деталі трагедії, фото

Недалеко від Запоріжжя в селищі Степне під час страшного пожара у приватному будинку загинула сім'я. За інформацією рятувальників, з нез'ясованих причин загорівся приватний будинок, де перебували 29-річний чоловік (брат господині будинку) і двоє дітей — десяти і чотирьох років.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Під час пожежі знаходилися в будівлі загинули. Також відомо, що власниця житла, повернувшись додому і побачивши те, що трапилося, покінчила з собою. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ДСНС області.

В живих залишився лише старший дитина — хлопчик 12 років. В момент, коли сталася пожежа, підліток гуляв на вулиці, а повернувшись побачив, що будинок горить. На допомогу хлопчикові прийшла місцева мешканка, разом вони намагалися гасити вогонь до прибуття рятувальників.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Харкові жінка зварилася живцем, лікарі роблять все можливе

В Харківській області на овочевій фабриці стався нещасний випадок з 63-річною работицей. Жінка отримала опіки тіла 1-2 ступенів, за її життя борються лікарі. У прес-центрі Нацполиции Харківської області розповіли, що бригада "швидкої" привезла 16 січня у Змеевскую центральну лікарню жінку 63 років в критичному стані з серйозними опіками окропом

Жінка працює на овочевій фабриці. При виконанні обов'язків поруч з нею зірвався шланг і ошпарил потерпілу.

Також Знай.ua" писав про те, що Престижний університет накрила хвиля вибухів: перші подробиці і відео

У Франції в університеті в Ліоні 17 січня сталася серія взрывов.

У мережі очевидці опублікували кадри з місця подій, жителі налякані і не розуміють, що відбувається.

З-за вибуху невідомого походження всіх людей екстрено евакуювали з будівлі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Небезпечну зону оточила поліція, на місце прибули рятувальники і карети швидкої допомоги.

За попередніми даними, одна людина постраждала.