Президент Росії скупався на Хрещенні в Підмосков'ї.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на Кремль.

Місце, де викупався Путін, Кремль тримає в секреті.

Нагадаємо, Путін стягнув ядерні ракети на кордоні України: ситуація на межі

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Стало відомо про те, що Путін розгорнув ракети і пускові установки "Іскандер" в західному регіоні Росії.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення компанії Imagesat International, яка зробила відповідні знімки з супутника.

Знімки свідчать, що ракети, здатні нести ядерну зброю, розташовані приблизно в 430 кілометрах від кордону України в російському Краснодарі.

ЗМІ повідомляють, що російські ракети на знімках розміщені поруч з кількома бункерами та іншими складськими приміщеннями. Поряд з однієї пускової установкою встановлена мобільна система, яка швидко проводить перезарядку, досилаючи нові ракети.

На фото видно, що один з входів в бункер відкритий, а інша установка перезарядки як раз виїжджає з нього назовні. Радіус дії балістичних ракет "Іскандер" близько 500 кілометрів. Вони можуть нести як звичайні, так і ядерні боєголовки, становлячи загрозу для більшості союзників США по НАТО.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Витівка США розлютила Кремль: антиросійські плани

В Кремлі образилися на США за Кіпру і звинуватили в «антиросійських плани» , про це пише видання ONLINE.UA, посилаючись на новинне агенстство AP. Вся справа у військовому нарощуванні США на Кіпрі, яке, на думку Кремля, покликане останосить зростаючий вплив Росії в регіоні.

Також Знай.ua" писав про те, що Путін грандіозно зганьбився в гостях у кращого друга: ботоксний імператор на коні

У соціальних мережах знову висміяли начальника кримських і донецьких терористів Володимира Путина. Відомо, що в цей раз президента Росії висміяли з-за конфузу під час офіційного візиту до Сербії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російського пропагандиста Димитрія Смирнова, який називає свою персону "журналістом кремлівського пулу", пише портал "Политека".