Сьогодні Російська Федерація переживає першу стадію державного перевороту. Вже створені умови, при яких громадяни країни можуть не погоджуватись з рішеннями діючої влади.

За даними replyua.net, це визнав російський політолог Михайло Делягін в інтерв'ю журналістам із Сербії.

За його словами, початок держперевороту поклало прийняття пенсійної реформи в Росії, а безпосереднім ідеологом цієї реформи є голова рахункової палати Олексій Кудрін.

Політолог уточнив, що в державному перевороті зацікавлені ліберали. Вони мають намір відновити дружні відносини Росії із Заходом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Делягін підкреслив, що зовнішня політика Володимира Путіна на даний момент всіляко перешкоджає відновленню нормальних відносин із західними країнами.

"Нинішній президент міг би давно покінчити з підступами лібералів, якщо б не його чотири недоліки. Першим недоліком є те, що він по своїй натурі є демократом, а тому враховує думку не тільки простих громадян, але і різного роду еліт". Михайло Делягін

Він зазначив, що другий недолік Путіна - це його гуманність, яка дозволяє лібералам безкарно творити свої справи. Третій недолік - Путін ніколи не був стратегом, він є тактиком, а четвертий недолік - Путін ніколи не хоче вступати в конфлікти з ліберальними силами в Росії.

Нагадаємо, в 2019 році президента агресивної країни Росії чекають публічні "похорони", передає видання Politeka.net. Прогнози для агресора, якому не вірить вже навіть власний народ, вкрай невтішні, і цього разу вони прозвучали в ефірі українського телеканалу з вуст політолога і професора Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей.

Раніше ми писали, що рейтинги Путіна різко змінилися, за всі 15 років його президентства не було нічого подібного.

Також Знай.uа писав, що Путін грандіозно зганьбився в гостях у кращого друга, ботоксний імператор на коні.