Компанія Facebook почала бета-тестування нового розважального розділу. У рамках тесту розділ Watch був замінений на розділ з назвою LOL. Причиною такого новоовведення є бажання залучити користувачів молодшої вікової категорії.

Контент в LOL - це відеоролики, які розділені на кілька категорій. Серед них є "Тварини", "Фейли", "Пранк" тощо. Facebook створює короткі відео по типу Stories, щоб користувачі могли їх швидко прокручувати. Користувачі зможуть оцінити кожен ролик. Зробити це можна за допомогою емоджі. Також доступна функція завантаження своїх відео.

Відомо, що головна аудиторія, яка користується соцмережею Facebook, люди віком від 24 до 35 років. Молодь до 18 років все частіше перестає користуватися нею. Така тенденція помітна вже протягом декількох років. Юні користувачі переходять у Instagram, Snapchat і Вконтакте, якщо говорити про всі країни СНД.

Поки неясно, чи буде нова розробка вкладкою на панелі в соцмережі або стане окремим додатком. Поки новинку тестують школярі з 100 навчальних закладів США.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак відгуки учнів, які залучені до тестування, поки невтішні для компанії. Учні кажуть, що часто натикаються на застарілі ролики. Якщо Facebook не вдасться змінити ситуацію, підростаюче покоління обійде цю соцмережу стороною, що призведе до серйозних збитків.

Нагадаємо, що уряд Франції готує законопроект про додатковий податок для найбільших транснаціональних IT-компаній, серед яких, зокрема, Google, Amazon, Facebook і Apple. Тепер же компанії зобов'язали виплачувати досить величезний податок, щоб надавати свої послуги жителям Франції.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що роскомнагляд почав проти Facebook і Twitter адміністративне провадження з-за відмови зберігати бази даних російських користувачів у Росії. Як виявилося, соцмережі відповіли лише формальними повідомленнями, але ніяких заходів не було вжито.

Також "Знай.uа" писав, що компанія Apple усунула пролом у захисті, завдяки якій правоохоронні органи могли зламати будь iPhone або iPad з допомогою нової технології Gray Key.