Відома блогерша-альпіністка загинула в горах під час нещасного випадку. Відомо, що трагедія сталася ще 20 січня, однак труп жінки досі залишається в горах через складні погодні умови.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

За інформацією журналістів, блогер встигла подати сигнал про порятунок, але рятувальники не встигли їй допомогти. Так, мова йде про відому блогершу-альпіністку Джіджі Ву, яка здобула світову славу завдяки знімкам на гірських вершинах в бікіні. Її не стало після останнього сходження на вершину Юйшань в Тайвані.

Відомо, що Джіджі вирішила відправитися в одиночний похід ще 11 січня, але через 8 днів подала сигнал про допомогу, повідомивши, що впала в ущелину і не може вибратися. На її порятунок збиралися відправити десантників, але через погану погоди вони не змогли вилетіти.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Тоді направили дві команди піших рятувальників і вони відшукали Джіджі Ву через 28 годин після того, як вона активувала свій аварійний маячок. На жаль, до того часу китаянка вже загинула. Виявилося, що вона замерзла на смерть.

Також повідомляється, що вертольоти досі не можуть вилетіти до місця її загибелі через погану погоду, тому що знайшли її, рятувальники поки розбили поруч з тілом табір і чекають, коли його можна буде забрати.

Варто нагадати, що в середу, 23 січня, Київ традиційно загруз в пробках на засніжених дорогах. Затори утворилися в "пікові" години. У столиці України снігопад, на дорогах ожеледиця. Крім того, рух гальмують і численні аварії.

Нагдаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, що нещодавно брати Умуд та Сабір Ширинови, які живуть у Миколаєві, змогли витягнути з палаючого автомобіля трьох людей. Про це повідомив Аділь Бабаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, ключовий свідок у справі Зайцевої заговорила.

Як повідомляв Знай.uа ключовий свідок у справі Зайцевої раптово знайшовся, це змінює все.

Знай.uа писав, Банкова залишилася без охорони через ДТП в центрі Києва: фото і відео.