Дружина вбитого мера Гданська ‒ Магдалена Адамович ‒ поклала на польське громадське телебачення відповідальність за загибель свого чоловіка.

Наголошується, що телекомпанія TVP "виставляла" Павла Адамовича в негативному ключі.

Дружина загиблого мера абсолютно переконана, що сюжети телевізійників безпосередньо впливали на вбивцю її чоловіка.

"Це відповідальність TVP. Я так думаю. Мова ненависті, спосіб подачі вплинули на вбивцю. Мого чоловіка вбили слова", ‒ каже вдова.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше заявляла телекомпанія, вона готова подати позов до суду на тих, хто буде вказувати на неї, як на винуватця вбивства.

"Хай подають в суд і на мене", ‒ каже вдова загиблого мера.

Нагадаємо, Розбирання в стилі Дикого Заходу: любов, ревнощі і море свинцю в Броварах

Поліція затримала зловмисника, який відкрив стрілянину в місті Бровари, про що повідомили в пресс-службеполіції Київської області.

Як стало відомо, до правоохоронців по спецлінії 102 звернувся 28-річний житель Броварів, який повідомив, що місцевий мешканець стріляв у його бік з автомата Калашникова.

Поліція встановила, що зловмисником виявився раніше судимий безробітний 40-річний броварчанин. Поліція провела в будинку правопорушника невідкладний обшук, в ході якого виявили стрілецьку зброю - автомат Калашникова і 200 патронів до нього, після чого злочинець був затриманий.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі

У польському Гданьске громадянин Білорусі отримав удар ножем в живіт. У зв'язку з інцидентом були затримані кілька громадян України, які розпивали з ним спиртні напої. Передає Польське радіо.

Як повідомляється, напад стався 20 січня в одному з хостелів Гданська. Потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані.

Також Знай.ua" писав про те, що В Польщі поховали по-звірячому вбитого мера: оголошений загальнонаціональний траур

У суботу, 19 січня, в Ґданську був похований мер міста Павло Адамович.

За інформацією RMF 24, заупокійна меса пройшла в базиліці Вознесіння Пресвятої Діви Марії. Там же була встановлена урна з прахом вбитого мера Гданська.