У США стався кричущий випадок. Американку, яка вже більше 10 років знаходиться в комі, невідомий зґвалтував прямо в медичному закладі, де її життя штучно підтримувалося апаратами. Ніхто навіть не підозрював про те, що сталося, поки жінка не почала народжувати. Поліція вже затримала підозрюваного.

Про це повідомляє ВВС.

Правоохоронці заарештували медбрата американської клініки Hacienda Healthcare. Йому оголосили підозру про сексуальне насильство по відношенню до пацієнтки, яка знаходиться у вегетативному стані. Чоловіка звати Натан Сазерленд, йому 36 років.

Жінка, яка перебуває в комі, народила малюка в кінці 2018 року. Хлопчик народився 29 грудня, він повністю здоровий. Родичі пацієнтки вимагали розслідування цього інциденту.

Після цього випадку в лікарні посилили правила для співробітників: тепер чоловічий персонал може заходити в палати з пацієнтками тільки в супроводі колег-жінок. Крім того, в коридорах розмістили камери спостереження.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що чоловік-трансгендер при операції по зміні статі вирішив залишити собі жіночі репродуктивні органи і тепер виношує дитину. Він з'їхався зі своїм бойфрендом Стефаном Гейтом і приймав курс гормонів, думаючи, що не може завагітніти. Однак у життя були свої плани.

Раніше портал "Знай.uа" писав: відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість показала, як проводить ідеальні вихідні з нареченим Владом Топаловим. Так, закохана парочка вирішила разом приготувати піцу, і як виявилося, Влад - справжній кулінар.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні набули чинності кілька норм Закону Про запобігання та протидію домашньому насильству. Не всі з цих норм адекватні .Домашнє насильство тепер спричинить за собою дійсно більш суворе покарання.