Клавішник Едвін Бердсонг, який грав фанк, диско і експериментальний джаз, помер у віці 77 років 21 січня 2019 року. Про це повідомив у своєму Інстаграмі його син Сінгх Бердсонг. Причини смерті не уточнюються.

Едвін Бердсонг народився в 1941 році і найбільш відомий своїми роботами 1970-х років. За свою музичну кар'єру він встиг випустити п'ять сольних альбомів, останній з яких, "Funtaztik", вийшов у 1981 році.

Після цього Бердсонг працював сесійним музикантом і продюсував записи таких артистів, як Стіві Уандер і Рой Айерс. Одна з найвідоміших композицій Едвіна — пісня 1979 року Cola Baby Bottle, в 2001 році семпл з неї використовували у своєму треку "Harder, Better, Faster, Stronger" Daft Punk.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі через важку хворобу помер волонтер Антон Горбенко. Про це повідомив український військовий Іван Мирний.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відомо, що волонтеру було всього 25 років. Останнім часом хлопець боровся зі смертельною недугою. Він помер, перебуваючи в стані коми 19 січня. Відзначається, що волонтер Антон Горбенко всіляко допомагав українським військовим з самого початку війни на Донбасі в 2014 році.

Варто нагадати, що в Росії під час концерту на сцені померла одна з виконавиць. Жінці стало погано під час співу на сцені, у неї зупинилося серце. Відзначається, що на очах у публіки померла 55-річна педагог з вокалу та керівник татарського ансамблю "Карлигач".

"Фанія Халіуллова просто звалилася під час виконання однієї з композицій. Медики, які приїхали на виклик, нічим допомогти не змогли. Констатували смерть від зупинки серця", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва на авто впала брила льоду. Інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького у вівторок, 22 січня. Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі.

Як повідомляв Знай.uа, кияни отоварювалися разом з трупом охоронця: жахливий інцидент зняла камера.

Знай.uа писав, тіла дітей знайшли у сніговій могилі: батьки не можуть собі цього пробачити.