Поліція затримала колишнього прем'єр-міністра Шотландії Алекса Салмонда за підозрою в сексуальних домаганнях. Про це повідомляє Sky News.

Салмонду вже пред'являли звинувачення, незабаром він постане перед судом.

Екс-прем'єр-міністр заперечує звинувачення на свою адресу і називає їх смішними.

У той же час співробітники поліції Шотландії розслідує повідомлення двох жінок про домагання на їх адресу з боку колишнього лідера Шотландської національної партії.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в військової частини Хмельницького пролунав гучний інтим-скандал, пов'язаний із сексуальними домаганнями.

У повідомленні говориться, що 24-річна військовослужбовець близько року страждала від домагань з боку начальства.

Валерія Сіка звернулася в поліцію із заявою на свого командира. Заміжня дівчина зізналася, що старший за званням Віктор Іванов регулярно примушував її до сексуальних стосунків під час роботи.

Дівчина розповідає, командир викликав її до себе особисто, розпускав руки і робив непристойні пропозиції. В обмін на інтимний зв'язок він обіцяв легке просування по службі. В іншому випадку погрожував показати всі "принади" армії.

Після численних відмов дівчини командир почав принижувати її прилюдно. Старші жінки розповіли про Валерії слабкість командира до протилежної статі і порадили уникати зустрічі. Однак ізолюватися від начальника дівчині завадили посадові обов'язки.

Один з найбільш шокуючих випадків стався під час нічного чергування. Лейтенант розповіла, як командир увійшов у кімнату відпочинку разом з заступником і сороміцькі наказом.

"Давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати".

Нагадаємо, свідок групового зґвалтування з Уфи може сам піти під суд, передають росСМИ.

Як повідомляв раніше Знай.uа Калузької області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом.

Знай.uа писав про те, що чоловіки, які в серпні протягом 5 годин знущалися, ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.