Глава компанії Tesla Ілон Маск раніше вже неодноразово демонстрував, що є трудоголіком. Приміром, не так давно він заявляв, що іноді йому навіть доводилося ночувати на заводі. Як стало відомо, керівник компанії і в даний час нерідко пересиджує на робочому місці.

В повідомленні, опублікованому виданням inc.com, йдеться, що Ілон Маск розіслав усім своїм працівникам лист на електронні пошти в 1:20 ночі. У ньому Маск перерахував головні досягнення компанії за останні кілька років.

Крім того, в повідомленні він розповів про звільнення деяких працівників – всього 7% від всього штату. Інших підлеглих закликав працювати набагато більше, в порівнянні з іншими виробниками автомобілів, для того, щоб компанія Tesla витримувала конкуренцію.

Свою позицію Маск аргументував тим, що: "Є багато компаній, які можуть запропонувати кращий баланс між роботою та особистим життям, так як вони є великими або працюють у галузях, з не такою жорсткою конкуренцією".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Головний виклик для Tesla, на думку керівника компанії – зробити батареї і електрокари конкурентними для тих, що працюють на паливі, оскільки електрокари все ще залишаються занадто дорогими для більшості людей.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що поліція затримала колишнього прем'єр-міністра Шотландії Алекса Салмонда за підозрою в сексуальних домаганнях. Як стало відомо, на даний момент розслідуються заяви двох жінок про те, що колишній лідер Шотландської національної партії їх домагався. Сам же політик всі звинувачення на свою адресу категорично заперечує і називає їх сміхотворними.

Як повідомляв портал "Знай.uа": незважаючи на те, що Маск є успішним підприємцем і геніальним винахідником, співробітники недолюблюють його за нестерпний характер. Як зазначають працівники компанії, зарозумілість і хамство – далеко не найбільші його пороки. Вони розповіли про те, що Макс вимагає виконання всіх його примх і часом веде себе просто несподівано.

Також "Знай.uа" писав, що в Пхукеті сталася аварія, яка влаштувала незабутнє свято всім його мешканцям. Нещодавно на вулиці міста висипалися 80 тисяч банок пива на радість місцевим жителям.