Нещодавно США сколихнув жахливий випадок. Американку, яка вже більше 10 років знаходиться в комі, невідомий зґвалтував прямо в медичному закладі, де її життя штучно підтримувалося апаратами. Підозрюваного затримала поліції, а в мережі з'явилися його фото.

Злочинцем виявився працівник американської клініки Hacienda Healthcare. Чоловіка звати Натан Сазерленд, йому 36 років. Йому оголосили підозру про сексуальне насильство по відношенню до пацієнтки, яка знаходиться у вегетативному стані.

Медики провели аналіз ДНК дитини, а також всіх чоловіків, які мали доступ до його матері. Результати аналізу показали, що батьком дитини є саме цей чоловік.

Жінка, яка перебуває в комі, народила малюка в кінці 2018 року, 29 грудня. Хлопчик повністю здоровий. Родичі пацієнтки вимагали розслідування цього інциденту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Медики не здогадувалися ні про що до того, як не почули стони з палати пацієнтки. Тоді вони виявили, що жінка народжує.

Після цього випадку в лікарні посилили правила для співробітників: тепер чоловічий персонал може заходити в палати з пацієнтками тільки в супроводі колег-жінок. Крім того, в коридорах розмістили камери спостереження.

Нагадаємо, що чоловік-трансгендер при операції по зміні статі вирішив залишити собі жіночі репродуктивні органи і тепер виношує дитину. Він з'їхався зі своїм бойфрендом Стефаном Гейтом і приймав курс гормонів, думаючи, що не може завагітніти. Однак у життя були свої плани.

Раніше портал "Знай.uа" писав: відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість показала, як проводить ідеальні вихідні з нареченим Владом Топаловим.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні набули чинності кілька норм Закону Про запобігання та протидію домашньому насильству. Не всі з цих норм адекватні .Домашнє насильство тепер спричинить за собою дійсно більш суворе покарання.