Канада і Сполучені Штати Америки для термінового перехоплення двох російських стратегічних бомбардувальників-ракетоносців Ту-160, які нахабно увірвалися в канадську зону ідентифікації ППО, підняли в небо військову авіацію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Об'єднаного командування аерокосмічної оборони Північної Америки (NORAD) у соцмережі Twitter.

"Стратегічний літак An E-3 AWACS, два американські винищувачі F-22 і два канадських CF-18 однозначно ідентифікували 2 російські стратегічні бомбардувальники Ту-160 Blackjack які увійшли в Канадську зону ідентифікації ППО 26 січня 2019 року. Бомбардувальники залишалися в міжнародному повітряному просторі і не заходили на суверенну територію", - повідомили військові NORAD.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що в Мурманській області розбився надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3. Інцидент стався під час заходу на посадку на авіабазі Оленяча, є загиблі, як повідомляють місцеві ЗМІ. Як відомо, база знаходиться на території селища Високе, яке адміністративно підпорядковане місту Оленегорське. Інші подробиці події з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що боїнг 707 розбився в Ірані, поруч зі столицею - Тегераном. ЗМІ повідомляють, що на борту перебували 10 людей. У мережі з'явилися фото з місця аварії літака в передмісті Тегерана. На місце аварії відправлено вертоліт, десять машин швидкої допомоги і два автобуси. Як додають місцеві ЗМІ, пілот не впорався з керуванням. На місці працюють рятувальники. Всі подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, віце-премьер-міністр потрапив у серйозну ДТП: не вписалися в поворот, до загибелі - крок.

Як повідомляв Знай.uа жахлива трагедія сколихнула світ: десятки людей поховали заживо, подробиці.

Знай.uа писав, літак потрапив у страшну авіакатастрофу: не вижив ніхто.