У Німеччині закликали відмовитися від використання туалетного паперу, пише німецьке видання Süddeutsche Zeitung. На думку журналістів і захисників природи, його виробництво шкодить навколишньому середовищу.

Журналістка Лара Тіде навела статистику. Навіть економні німці витрачають близько 93 рулону туалетного паперу на рік. До того ж, витирати делікатні місця папером, зробленої з макулатури, німці більше не хочуть, і компанії-виробники закуповують свіжу деревину.

Автор статті зазначає, що подібне марнотратство веде до великих проблем з екологією, тому людям слід поберегти ліс і розглянути інші варіанти гігієни. Так, щоб мінімізувати ризики в галузі екології, журналіст запропонувала німцям користуватися біде.

Тим часом знаменита «Камеді - вуман» Катя Варнава про такому законі не чула і вирішила зовсім оселитися в туалеті – адже тут для неї є все найнеобхідніше.

Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала дивне фото з туалету.

Так, на фотографії Катерина позує в витягнувшись на стільці біля відкритого унітазу. На ній сірі домашні штани і такий же светр, а на ногах кросівки. Артистка розпустила волосся, а на її обличчі дивний вираз, не образи, не то обурення. Вона схрестила руки на грудях і гордовито дивиться в камеру. Поруч з нею туалетний столик, на якому лежить папір.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хтось витрачає туалетний папір неекономно, а хтось її просто їсть. Але ця історія зовсім не весела – вона трагічна. Якщо лікарі не впораються, а герой нашій наступній статті не візьметься за себе, йому загрожує передчасна смерть у дуже юному віці" Так, раніше Знай.uа писав про мальчике, у якого шалене почуття голоду забрала здоров'я та дитинство. Ця дитина постійно хоче їсти, а коли немає їжі, то їсть туалетний папір.

А команія Xiaomi і зовсім вирішила представити туалетний папір з бамбука.

Китайська компанія Xiaomi не перестає дивувати, і продовжує випускати незвичайну побутову техніку, яку рясно годують інтелектом, та синхронізації зі смартфоном. Причому ціни на такі пристрої дуже радують покупців. На цей раз китайська компанія створила туалетний папір Xiaomi Wuro Xiujia.

"Розумних" особливостей вона не має, але складається з 4 шарів бамбукового волокна, що робить її дуже якісною. Набір з 24 рулонів коштує $13 або 360 грн. Цілком адекватна ціна, особливо для тих, хто любить комфорт абсолютно у всьому.