Вчителі саратовської школи були вигнані в мороз на суботник для прибирання снігу.

Незвичайний інцидент викликав хвилю обурення і коментарів після появи фотографій, на яких вчителі збирають в мішки сніг.

"Вчителя тим часом на суботнику. І за що їм це, в 21 столітті, в 20-градусний мороз, мішками і лопатами сніг прибирати?", - пише один з коментаторів.

Деякі користувачі поставилися до цього з гумором.

"Сніг таки дозволять додому взяти безкоштовно, можна заощадити на воді, невже незрозуміло", — пише користувач.

Одна жінка зуміла дізнатися з фото будинок і сказала, що це школа № 95.

Нагадаємо, Після розмови з вчителем школяр повісився у сараї, трагедія сколихнула всю Україну: подробиці

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після виховних розмов школьник покінчив життя самогубством. Трагедія сталася на Вінниччині. Так, 15-річний підліток з Вінниччини Артем Ателин, який проживав разом з опікунами, звів рахунки з життям.

Про це стало відомо завдяки повідомленням порталу "Политека".

Опікуни хлопчика впевнені, що його довели до суїциду і звинувачують в події не тільки класного керівника хлопця, але і співробітника служби у справах дітей. Справа в тому, що підліток був знайдений повішеним у сараї незабаром після того, як ним провів бесіду класний керівник і інспектор вищевказаної служби.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Крик душі заробітчанки, який повинен почути кожен: такого хліба не бажаю нікому

За десять років работы в Італії Марія Чумало з Львівської області поховала матір, що втратила сім'ю і в результаті стала непотрібною своїм дітям.

Про це повідомляє Politeka.

Жінка розповіла, що подібного заробітку вона не побажає навіть злому ворогові, адже за час проведений на чужині вона втратила фактично все заради чого жила весь цей час.

Також Знай.ua" писав про те, що Учителів змусять здавати ЗНО: де і коли

Незабаром в українських вчителів молодших класів з'явиться можливість прийняти участь у сертифікації, проходження якої забезпечить 20% надбавки до зарплате та підвищення кваліфікації.

Стало відомо, як буде здійснюватися така перевірка. Про це пише "Сегодня".