Лікарі успішно видалили ракову пухлину у дружини президента Сирії Башара Асада.

Про це повідомляє канцелярія президента.

Дружина Башара Асада

"Пані Асма Асад продовжує лікування від злоякісної пухлини. Операція на грудях, проведена у військовому госпіталі, увінчалася успіхом", - повідомили у канцелярії.

Злоякісну пухлину грудей виявили у Асми Асад на ранній стадії. Про це стало відомо в серпні 2018.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Лікарі повідомили жінці, що її вага збільшилася зовсім не через гормонального збою. Виявляється, вона жила з 23-кілограмової пухлини

Жінка по імені Бренду Кридленд – мешканка американського штату Айдахо. З віком вона помітила, що починає набирати у вазі. Жінка прийшла до висновку, що видужує через менопаузи.

З часом стан її здоров'я почало стрімко погіршуватися. Коли вона зрозуміла, що стандартними ліками, відпочинком і якісним сном не відбудешся, то вирішила нарешті звернутися в лікарню.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Близнята народилися з рідкісною хворобою, яка може позбавити їх зору: надія – ось що дало нашій родині пройти все це

Спочатку цього важкого захворювання зазнала мати дівчаток. Їй довелося видалити одне око і поставити замість нього протез. Однак з'ясувалося, що її діти генетично схильні до захворювання. Сім'ї чекає важка боротьба за життя близнюків.

Коли Маріанна Оуклі виношувала двох близнят, на 16 тижні вагітності аналіз показав, що її дочки схильні до злоякісних новоутворень. А коли Елла і Єва народилися, стало ясно, що їх зір в небезпеці. Про це повідомляє Daily Mail.

Також Знай.ua" писав про те, що Онкологи вийшли на "близнюків", що провокують рак крові

Вчені з Інституту фармакології та токсикології визначили білки-близнюки, який є збудниками гострого лімфоцитарного лейкоза.

Попередні дослідження цієї команди вчених показали, що транскрипційний фактор STAT5 необхідний для розвитку лейкемії, яка розвинулася через гена BCR/ABL. Рішення виявилося простим: видалити STAT5 і пухлинна клітина вмирає, повідомляє журнал Leukemia.