Російські журналісти вияснили, які доходи має Олександр Масляков завдяки КВН, ведучим якого він є. Про це у вівторок, 29 січня, повідомляє Бізнес.Медіа.

Відомо, що ТОВ "Амік", що займається виробництвом випусків КВК, була зареєстрована Масляковим та його дружиною початку 90-х. Близько 500 млн рублів щороку сім'ї Маслякових приносять лише зйомки ігор для Першого каналу. Це не чистий дохід, з нього потрібно відняти гонорари та витрати на виробництво.

Більш того, з 1997 року товарний знак КВК зареєстрований Масляковим. Це означає, що використовувати ці три літери без відома телеведучого заборонено законом.
Також один з учасників команди КВН, розповів, що за те, щоб вийти на сцену Клубу веселих і кмітливих, також необхідно зробити внесок Амік.

"Внески залежать від рівня ліги. Якщо це найнижча регіональна ліга, то це три тисячі рублів, якщо центральна - 30 тисяч рублів", - розповів він.

Разом з тим, внесок сплачується кожну гру, а участь у КВК беруть десятки команд. Після оплати Амік не тільки надає командам можливість брати участь у грі, але і редактора, який допомагає учасника з відбором матеріалу. Також компанія Маслякова регулює, де будуть жити гумористи під час гастролей, і скільки це буде коштувати.
Також Масляков отримує відсоток з комерційних виступів квнщиків. За чутками, суми можуть складати до 70% від доходів гравців. Слід відзначити, що в 2017 році активи організації "Амік" становили 1,7 мільярда рублів. Також невістка Маслякова є засновником компаній ТОВ "КВК-сувенір" і ТОВ "КВК-кафе".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще