Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон планує народити четверту дитину. Зробити це вона планує вже у 2020 році.

Про такі плани Кейт Міддлтон розповіли інсайдери. Якщо вірити джерелу, представниця королівської родини хоче ще одну дівчинку. Завагітніти Кейт хоче вже в кінці цього року.

"Кейт бачить, який зв'язок між Джорджем і Шарлоттою (старші діти герцогині - ред.) і думає, що було б чудово, якби в Луї була сестричка такого ж віку", - розповіли в оточенні Міддлтон виданню New Idea Magazine.

Кейт Міддлтон та її чоловік Вільям завжди хотіли мати велику сім'ю.

"Кейт робить все по-своєму, але Вільям завжди підтримував її. Він зробить все, щоб вона була щаслива. ... Якщо вона хоче четверту дитину, він погодиться на це, хоча тепер він і скаржиться на безсонні ночі ", - розповів представник Королівського палацу.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В оточенні герцогині кажуть, що Кейт любить сидіти вдома і доглядати за своїми дітьми.

"Їй подобається зустрічатися з публікою, але вона хоче відкласти важкі королівські обов'язки якомога на довший термін. І материнство дає їй таку можливість! Це може здатися трохи егоїстичним, але Кейт вважає, що найголовніше - мати щасливий шлюб, підтримати свого чоловіка і правильно виховати дітей", - резюмував інсайдер.

Герйогиня Кембриджська народила первістка Джорджа у 2013 році. Також у травні 2015 року у Кейт та Вільяма народилася дівчинка Шарлотта, а у 2018 пара стала батьками третьої дитини- хлопчика Луї.

Нагадаємо, що на прогулянці членів Королівської родини старший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма, п'ятирічний принц Джордж збентежив усю родину.

Як повідомляв "Знай.uа", Меган Маркл зірвала злість на дітях Кейт Міддлтон: справжнє обличчя герцогині Сассекської. Причиною істерики герцогині Сассекської стали титули дітей Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Також Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.