Відома американська акторка та дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка за інформацією британських ЗМІ, налаштувала проти себе більшу частину королівської родини, навіть посварилася зі своїми давніми друзями.

За інформацією видання Radar Online, Меган поставила близьким подругам ультиматум. Герцогиня зажадала щоб ті змінили свої номери телефонів.

Меган Маркл
Меган Маркл

Сама Меган в свою чергу заявила, що в службі безпеки палацу їй сказали, що це необхідно для того, щоб її не могли відстежити через телефони знайомих". Однак друзі герцогині Сассекської відмовилися це зробити, що і розлютило Меган.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Вона дуже розсердилася і тепер не розмовляє з деякими зі своїх подруг, так як вони посміли протистояти їй. Але ж це не вони вийшли заміж за принца, і вони не хочуть змінювати своє життя через неї", — заявило джерело видання.

До того ж, багато приятелів Меган вважають, що справжні причини її вимоги — не стільки дотримання заходів безпеки, скільки прагнення запобігти їх спілкуванню з пресою. Родичі Маркл, як відомо, вже заподіяли їй чимало клопоту, наговоривши журналістам зайвого.

"Її друзі відчули себе ображеними", - заявив інсайдер. І додав: "Меган завжди хотіла, щоб її подружки були поруч, щоб вони були хрещеними її майбутньої дитини. Але ці суперечки можуть по-справжньому зруйнувати її дружбу".

Варто нагадати, що увесь світ знає, хто головна бунтарка в королівській родині. Безсумнівно, лаври першості в порушенні правил дістаються Меган Маркл. Дружина принца Гаррі вже неодноразово показувала свій неприборканий норов, і, ймовірно, ми ще не раз спостерігатимемо нетипові для монаршої особи вчинки. Виявляється, в королівській родині є ще одна бунтарка. І ви дуже здивуєтеся, адже від Єлизавети II такого не очікував ніхто.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська акторка Меган Маркл з першої своєї появи в британській королівській сім'ї викликала справжню бурю обговорень. Зараз вона одна з найобговорюваніших особистостей світу.

Нагадаємо, Меган Маркл відмовилася попрацювати півдня за 6 млн дол: благодійний фонд залишиться ні з чим.

Як повідомляв Знай.uа поповзли чутки про розлучення Меган Маркл і принца Гаррі.

Знай.uа писав, Меган Маркл зірвала злість на дітях Кейт Міддлтон.