Екс-глава компанії Nissan Карлос Гон вважає, що його схопила поліція через зрадників, які організували проти нього змову, і в цьому він звинуватив топ-менеджмент компанії.

Дану заяву Він зробив у першому після арешту інтерв'ю для японських журналістів.

За словами Карлоса Гону, він збирався об'єднати Nissan, Renault і Mitsubishi в одну компанію, але не всім ця ідея здалася гарною.

Карлос Гон

Плани злиття обговорювалися з президентом Nissan Хірото Сайкава. До них Гон також планував підключити генерального директора Mitsubishi Motors Осаму Масуко, але Сайкава хотів обговорювати це питання тільки "один на один", повідомив Гон. Він зазначив, що розраховував управляти об'єднаною компанією, але деякі керівники Nissan сприймали його плани як "диктаторство".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що у вівторок, 27 грудня, стало відомо про долю заарештованого в Токіо члена ради директорів компанії Nissan Грега Келлі. У повідомленні наголошується, що окружний суд Токіо відпустив колишнього члена ради директорів компанії Nissan Грега Келлі під заставу в розмірі 635 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що громадянка Білорусі, Анастасія Вашукевич (Настя Рибка) повідала історію про "компромат", який є у неї на президента США Дональда Трампа і його стосунки з Російською Федерацією. Вона повідомляє у своєму інтерв'ю CNN, що вигадала цю історію з метою зацікавити пресу і врятуватися від ув'язнення в тайській в'язниці.

Настя Рибка заявила, що це була геніальна ідея, і якби була можливість повернути час назад, вона б не вчинила інакше. "Я вважаю, це врятувало мені життя. Якщо б журналісти не прийшли, і ця історія не потрапила б до газет, можливо, я б уже була мертвою", - розповіла репортерам Рибка.

Нагадаємо, відомого депутата відправили за ґрати: перевищила швидкість.

Як повідомляв Знай.uа політв'язень Гриб довів, що путінські катівні небезпечні для здоров'я: потрібна термінова операція.

Знай.uа писав, адвокати "втратили" капітана судна Норд: пропав без вісті.