У відомому нічному клубі Sexton, який знаходиться у західній частині Москви, і який полюбився путінському байкерському об’єднанню «Нічні вовки», трапилась пожежа.

Як пояснили пожежники, на території закладу загорілась металева конструкція, але про причини загоряння поки невідомо. Ліквідувати пожежу вдалося ближче до ранку 1 лютого, адже площа пожежі становила 50 квадратних метрів. У результаті пожежі клуб згорів майже повністю. Також повідомляється про одного потерпілого.

Раніше стало відомо про те, що Олександр Залдостанов, який має кличку Хірург, та відзначається особливою любов’ю до Путіна – лідер байкерського руху "Нічні вовки" – знову бовкнув зайвого про Україну. Він заявив, що неважливо, хто прийде до влади в нашій країні, а на кордоні з Росією ситуація все одно буде напруженою. Також Хірург вважає, що Україна і Росія – єдині, і що доля нашої країни вирішується не на Майдані, а на Капітолійському холмі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Проте було б дуже непогано, "вовк" Путіна спочатку розібрався у своїй сім’ї, а тоді вже займався політикою. Як заявила коханка байкера, він намагається побудувати свою політичну кар’єру, забуваючи про своїх дітей, натомість використовуючи чужих.

Колишня дружина Хірурга повідомила про те, що "вовк" уже багато років не платить аліменти їхнім двом спільним донькам. Вона має судове розпорядження, згідно з яким Олександр Залдостанов має сплачувати аліменти у розмірі 1/3 частини своєї заробітної плати. Судові пристави заявляють про те, що чоловік безробітний, а державні гранти на кілька мільйонів, які виграли "Нічні вовки", ніякого стосунку до байкера не мають.

Нагадаємо, яка доля очікувала людину, яку вважають творцем "ДНР".

Як повідомляв "Знай.ua", Путін збирався "рятувати" православних в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Путін зустрівся зі своїм останнім союзником.