Ексцентричні, підкреслено вінтажні вбрання, масивна біжутерія, коротка стрижка і пара великих круглих окулярів — навіть у такому короткому описі знаменита Айріс Апфель вгадується безпомилково.

97-річна Айріс Апфель – відома бізнес-леді, дизайнер інтер'єру, колекціонер і найепатажніша модниця, яка досі продовжує працювати і незважаючи на свій поважний вік нещодавно підписала контракт з престижним агентством IMG Models і стала найстаршою "дівчиною з обкладинки".

Найдивніше, що саме це агентство представляє інтереси найпопулярніших моделей сучасності 17-річної Кайі Гербер, Ешлі Грем, сестер Хадід та інших відомих моделей.

Зазначимо, раніше компанія Mattel презентувала Barbie, прототипом якої стала Айріс Апфель. Правда, знаменита лялька існує в єдиному екземплярі, і вона, зрозуміло, дісталася самій Апфель.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше Айріс стала обличчям косметичного бренду "MAC", чиє гасло - "краса поза вікових рамок". Вона також запустила власну лінію прикрас під назвою "Iris Apfel Jewellery".

У своєму інтерв'ю виданню WWD Айріс зізналася, що дуже рада новому етапу в своєму житті:

"В мене ніколи не було агента. Я з тих дівчат, які все роблять самі. Мене життя не готувала до популярності, все сталося дуже раптово. У своєму ніжному віці я не розраховувала на контракти і все інше. Думала, популярність спалахне і згасне, не триватиме довго. Але мене самі знайшли. Я дуже схвильована і дуже вдячна"

Всім відомо, що 97-річна Апфель досі обожнює кольорове хутро, яскраві принти та екстравагантні анімалістичні забарвлення.

Про свою новуроботу Айріс розповіла:

"Мені це дуже подобається. Звичайно, це дуже втомлює. Тепер я розумію, чому моделям платять великі гроші. Але, зате це дуже весело. Мені це дуже подобається. Хто б міг подумати, що я стану 97-річною дівчиною з обкладинки?"

Нагадаємо, що на рахунку Айріс Апфель: рекламні контракти з багатьма великими брендами, включаючи Kate Spade, MAC Cosmetics і Le Bon Marché.

Пропонуємо переглянути добірку кращих знімків епатажної красуні:

Нагадаємо, 90-річна бабуся пішла вчитися, вона сидить за партою разом з онуками. Жінка своїм прикладом довела: іти за своєю мрією ніколи не пізно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 97-річна Інге Гінсберг чарівна бабуся-металіст, чия творча енергія б'є ключем. Жінка має цілу армію шанувальників, заради яких вона вигадує все нові й нові тексти.

Також "Знай.uа" писав, пенсіонер прогулюючись у лісі, виявив незвичайну могилу 19 століття. У ній похована не людина.