Президент Російської Федерації Володимир Путін вкотре епічно зганьбився і став мішенню для насмішок у соціальних мережах.

Володимир Путін
Володимир Путін

Про це пише Рoliteka, посилаючись на повідомлення російського пропагандиста Дмитра Смирнова у Twitter.

У повідомленні йдеться, що цього разу господар Кремля зганьбився через заяву про створення Росією “гіперзвукової ракети наземного базування середньої дальності”, спровокувавши появу їдких коментарів і насмішок.

"Путін: Згоден з пропозиціями Міноборони про початок робіт по "приземленню" "калібру" та відкриття нового напрямку – створення гіперзвукової ракети наземного базування середньої дальності", – написав Смирнов.

Користувачі миттєво відреагували на публікацію і помітили, що нова гонка озброєнь плачевно обернеться для Володимира Путіна і Росії в цілому.

“Дід зараз своїм хряплим чл*ном НАТО лякати буде”, “Що, по активному включаєтеся в гонку озброєнь? Молодці, по-багатому живете”, “А знищення бідності немає на порядку денному?”, “Х**в за щоку росіянам напхають, так ця гонка озброєнь закінчиться. Як минулого разу .. “,” Туалети в селах, які обігріваються, зроби, вояка”,”Вони виходять не за це, а тому що Пиня остаточно йо**нувся. Вони не знають вже що від нього чекати “, – пишуть у коментарях.

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін епічно зганьбився під час пам'ятних заходів на Піскарьовському меморіальному кладовищі у Санкт-Петербурзі.

путін
путін

Про це повідомив російський журналіст Дмитро Смирнов у у Twitter та опублікував відповідне відео.

У повідомленні йдеться, що в неділю, 27 січня у Санкт-Петербурзі відзначили 75-річчя повного зняття блокади з міста (у минулому Ленінграду) під час Другої світової війни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі кепкують над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник".

Також Знай.ua писав про те, що Кремль додатково виділив російським спецслужбам 350 мільйонів доларів для впливу на вибори президента України.